NOVINKY

Akcijska cena 82 €
Akcijska cena 76 €
Akcijska cena 75 €

Introduction » Slike » Stenske slike

Slike / Stenske slike

Stenske slike

Pri opremljanju ali renovaciji notranjosti Vašega stanovanja oziroma hiše se prav gotovo srečate z vprašanjem, katero stensko sliko bi izbrali? Danes ni več nikakršnih omejite glede tega, kakšne slike so primerne za na steno. Odločitev, kako okrasiti svoje domovanje, je torej v celoti izbira vsakega posameznika. V večje prostore se podajo večdelne stenske slike, v manjše pa tako manjše slike tiskane na platno ali steklene slike.

Katero stensko sliko izbrati za v hodnik?

Hodniki so lahko številnih različnih oblik, od podolgovatih temnejših prehodov do razsvetljenih avl. Če v hodniku primanjkuje svetlobe, ga lahko razsvetlite z izbiro slike živahnih barv. Za svetlejše prostore pa lahko izberemo stensko sliko v temnejših odtenkih ali črno-belo sliko za na steno. Temnejše slike bodo v svetlejših prostorih izstopale in pritegnile pozornost vsakega obiskovalca.

Katero stensko sliko izbrati za v dnevno sobo?

Izbira prave stenske slike za v dnevno sobo mora vedno temeljiti na velikosti stene, ki je sliki namenjena. Zelo priljubljene so abstraktne večdelne slike, ki bodo nad sedežno garnituro predstavljaje čudovit moderni element. Poleg večdelnih slik tiskanih na platno in ročno naslikanih slik, lahko steno okrasimo tudi z ekskluzivnimi steklenimi slikami. Slike za v dnevno sobo tiskane na steklo bodo zadovoljile slehernega, ki se bo zanje odločil. Steklene plošče visokega sijaja potiskane z Vašim izbranim motivom je mogoče izdelati v velikosti 100x55 cm ali v katerikoli drugi dimenziji po Vaši izbiri. Kaj pa če bi denimo obesili več manjših steklenih slik velikosti 30x30cm ali 40x40cmeno poleg druge?


NjY5Y