NOVINKY

Akcijska cena 71 €
Akcijska cena 88 €
Akcijska cena 85 €

» STEKLENE SLIKE
STEKLENE SLIKE

STEKLENE SLIKE

Imate moderen dom in iščete primerno sliko? Prav Vam so namenjene naše steklene slike. Slike iz stekla iz naše ponudbe bodo čudovito popestrile vsako dnevno sobo, kuhinjo ali kopalnico. V ponudbi imamo slike cvetlic, abstraktne slike, slike krajev, mest in številne druge motive. Iz naše ponudbe si boste prav gotovo lahko izbrali nekaj zase.

Bi želeli imeti stekleno sliko iz lastne fotografije? Tudi to za nas ni noben problem. Steklene slike lahko izdelamo tudi iz Vaše fotografije in to v povsem poljubnih dimenzijah.

Naše slike iz stekla so izdelane s tiskanjem na zadnjo stran steklene plošče debeline 4 mm. Ta plošča je ob straneh natančno obrušena, slike pa vedno pošiljamo varno zapakirane. Slike iz stekla imamo v ponudbi v dimenzijah 30x30cm40x40cm in 100x55cm, po želji pa lahko tudi v katerikoli drugi velikosti. Del pošiljke so tudi kovinski nosilci, s katerimi je mogoče sliko s hrbtno stranjo pritrditi na steno. Druga možnost pritrditve steklene slike je neposredno lepljenje na steno brez uporabe nosilcev. Stekleno sliko je mogoče nalepiti tudi med oziroma na stenske obloge v kopalnici ali kuhinji.

Steklene slike iz naše ponudbe odlikuje visok sijaj in prav gotovo bodo postale nova dominanta izbranega prostora.

YjRlO