NOVINKY

Akcijska cena 88 €
Akcijska cena 108 €
Akcijska cena 71 €

Introduction » Slike » Slike za v dnevno sobo

Slike / Slike za v dnevno sobo

Slike za v dnevno sobo

Slike so tako kot televizija postale del skoraj vsake dnevne sobe. V dnevnih sobah tako najdemo kavče ali naslonjače različnih oblik in barv, dele pohištva v različnih izvedbah, zelo redko pa manjka s sliko okrašena stena. Možnosti za izbiro slike je danes ogromno, potrebno je torej najprej premisliti, kakšen vtis bi si želeli, da slika naredi na Vas in na obiskovalce Vaše dnevne sobe.

Kakšno sliko izbrati za v dnevno sobo?

V dnevni sobi preživljamo številne večere in želimo si, da bi slike v dnevni sobi vzbujale prijeten občutek. Za izbiro si je torej dobro vzeti čas in najprej premisliti, kateri material bi za sliko izbrali. V naši ponudbi imamo tri osnovne tipe slik za v dnevno sobo.

Kakšne slike za v dnevno sobo so na voljo?

Med najpriljubljenejše slike za v dnevno sobo sodijo tiskane slike na platnu. Ponudba le-teh je ogromna in na voljo so tako enodelne slike raznih dimenzij kot večdelne slike. Če imate v sobi na primer prostor nad sedežno garnituro, priporočamo izbiro katere od simetričnih večdelnih slik. Če pa večdelnih slik za v dnevno sobo ne marate, Vam priporočamo izbiro enodelne slike, ki so v naši ponudbi na voljo od majhne velikosti 30x30 cm pa do velikih slik dolžine 1,5 metra, ki se bodo podale nad prav vsako sedežno garnituro. Potem je potrebno samo še izbrati ustrezen motiv.

Druga, zelo moderna različica so steklene slike za v dnevno sobo. Te slike odlikuje visok sijaj, in, če imate v svoji dnevni sobi sijoče pohištvo, z izbiro takšne slike prav gotovo ne boste udarili mimo. Slike so izdelane s tiskanjem neposredno na steklo z zadnje strani, nimajo torej nobenega okvirja in jih lahko neposredno obesimo oziroma prilepimo na steno. Takšna natančno obrušena steklena plošča je odličen oblikovalski element in prav gotovo ne bo ušla pozornosti nobenega obiskovalca.

Tretja možnost so ročno naslikane slike za v dnevno sobo. Pristaše bodo našle predvsem med tistimi, ki priznavajo in cenijo ročno delo umetnika. Te slike so na voljo samo v obliki večdelnih slik za v dnevno sobo, naslikane pa so z visoko kakovostnimi akrilnimi barvami. Takšnih ročno naslikanih slik za v dnevno sobo imamo preko 3000 kosov in vse so skrbno razvrščene v kategorije za zagotovitev lažje izbire.ZTdiNmE