NOVINKY

Akcijska cena 88 €
Akcijska cena 88 €
Akcijska cena 64 €

» SLIKE NA PLATNU
SLIKE NA PLATNU

Slike na platnu

Če razmišljate o nakupu slike za v svoje stanovanje, hišo oziroma pisarno, prav gotovo ni mogoče prezreti slik na platnu, ki so v zadnjem času postale izjemno priljubljene. Prav te stenske slike na platnu predstavljajo velik del naše ponudbe in verjamemo, da si bo med 500.000 slikami na voljo lahko izbral prav vsakdo.

Slike na platnu v naši ponudbi so tematsko razvrščene v številne kategorije – slike cvetlic, slike krajev in mest, abstraktne slike, akti, slike živali in številne druge. Vsak od preko 6000 motivov je na voljo v približno 25 različnih velikostih. Če med ponujenimi dimenzijami vseeno ne bi mogli najti tiste prave zase, nas le kontaktirajte in storili bomo vse, da bi Vašo predstavo izpolnili.

Slike na platnu ponujamo v standardnih enodelnih in modernih večdelnih izvedbah, podale pa se bodo tako v poslovne pisarne kot v spalnico, kuhinjo ali pa dnevno sobo.

Naše slike so izdelane s tiskom na posebno platno, ki je nato napeto na notranji okvir debeline 1,6 cm. Platno je vpeto v okvir na hrbtni strani, tako da pri obešeni sliki okvir sploh ni viden, potiskane stranice slike pa ustvarjajo čudovit 3D učinek. V pakiranju vsake stenske slike so priloženi tudi nosilci za obešanje slike na steno.

Slike na platnu ponujamo v naslednjih oblikah:

 

 

ZWJiYT