NOVINKY

Akcijska cena 126 €
Akcijska cena 64 €
Akcijska cena 88 €

Introduction » Slike » Slike za v kuhinjo

Slike / Slike za v kuhinjo

Kakšne slike so moderne za v kuhinjo?

Čas, ko sta v kuhinji visela samo koledar in stenska ura, je že davno minil. Prav omenjeno uro, na katero pogledujemo vsako jutro, je sedaj mogoče združiti s sliko tako, da se spremeni v čudovit okrasni element Vaše kuhinje. Ure na sliki dimenzije 30x30 cm bodo s svojim modernim vtisom našle svoje mesto prav v vsaki kuhinji. Če imate v kuhinji večjo prosto steno pa je mogoče izdelati tudi stensko uro na sliki v trodelni različici in skupni dolžini 90 cm ali 120 cm, pri kateri je uro mogočeumestiti v katerikoli del slike.

Steklene ure za v kuhinjo

Imate raje slike in ure iz stekla? Potem imamo za Vas ekskluzivne steklene ure za na steno. Steklene ure za v kuhinjo izdelujemo tako v oglati različici dimenzije 30x30 cm kot okrogle oblike s premerom 30 cm. Ponudba vsake dimenzije ur šteje skoraj 6000 kosov. Ure je mogoče dopolniti tudi z enako izdelano stekleno sliko poljubne velikosti.

Kako izbrati sliko za v kuhinjo?

Kuhinja je prostor, ki ga vsak dan pogosto obiščemo. Takšen prostor mora biti prijeten in prav slike za v kuhinjo so eden od načinov, kako kuhinjo oziroma jedilnico narediti bolj udobno. Dimenzija slike je odvisna od postavitve kuhinje in tudi osebnih preferenc vsakega posameznika. Najpogosteje se za v kuhinjo izbirajo manjše slike z motivi jedi, pijače ali npr. detajlov sadja. Ti motivi delujejo spodobno, vzbujajo misel na hrano in se s svojo tematiko v kuhinjo odlično prilegajo. V večje jedilnice je seveda primerno umestiti večjo sliko, lahko tudi sliko sestavljeno iz več delov. Opisane motive boste v naši ponudbi našli predvsem v kategorijah Makri in Razno.

Vrste slik za v kuhinjo

Razen o motivih je potrebno razmisliti tudi o izbranem materialu za sliko za v kuhinjo. Majhne enodelne slike je mogoče naročiti tako na platnu kot steklene. Slike na platnu so prijetne, umirjene in se ne svetijo toliko. Steklene slike so potiskane z zadnje strani in so visokega sijaja ter predstavljajo idealen element za opremo povsem novih, sijočih kuhinj. Ker gre za precizno obrušeno stekleno ploščo potiskano z zadnje strani, je le-to mogoče na steno tako obesiti kot neposredno prilepiti na steno, na oblogo ali pa med ploščice. Če boste takšno stekleno sliko vstavili med stenske ploščice, bo Vaša kuhinja zagotovo pridobila povsem unikaten videz. Steklene slike je mogoče čistiti, samo nežno jih obrišemo z vlažno krpo.

Ure za v kuhinjo

Uro ima v kuhinji skoraj vsakdo, stenska slika oziroma slike pa so prav gotovo naslednji element vsakega kuhinjskega prostora. Z združitvijo teh dveh dobimo običajno delujočo uro za v kuhinjo. Takšno uro je mogoče kupiti tako v čudoviti sijoči stekleni izvedbi kot v obliki ure na sliki na platnu. Za moderno kuhinjo tako priporočamo stekleno uro v okrogli ali oglati izvedbi. Za okrasitev nekoliko daljše proste stene v kuhinji je morda ustrezna izbira ura na sliki v manjši enodelni izvedbi ali pa v večji trodelni različici. Ker ima pač vsakdo rad nekaj drugega, naša ponudba obsega ogromno količino motivov in oblik. Verjamemo, da imamo kaj ponuditi tudi najbolj zahtevnim kupcem slike ali pa ure za v kuhinjo.


M2VkMmM